Wilt u uw auto, bedrijfswagen of bestelbus volautomatisch wassen?  Dan heeft u de keuze uit de volgende programma’s:

Ook voor bedrijfsauto’s tot een washoogte van 2.90m en een breedte van 2.58m!

Nr. Prijs Onder Wassen Voorschuim Dak Hogedruk Velgen Reiniging Hogedruk Wassen Drogen Hotwax Hotwax Power+
#1 6,50
JA
#2 8,00
JA
JA
#3 9,50
JA
JA
JA
JA
#3+ 10,50
JA
JA
JA
JA
JA
#4 11,00
JA
JA
JA
JA
JA
JA
#4+ 12,00
JA
JA
JA
JA
JA
JA
JA
#5 13,00
JA
JA
JA
JA
JA
JA
JA
#5+ 14,00
JA
JA
JA
JA
JA
JA
JA
JA
#9 15,00
Compleet Pakket Polish Shine Tecs.
#9+ 16,00
Compleet Pakket Polish Shine Tecs met onderwassing.

Bestelwagens hoger dan 2m en/of met imperial +€1,00

DSCN2676FerrariAuto

Een voorsproei reiniger is aanwezig om de restanten van insecten voor te weken waardoor dit makkelijker gereinigd kan worden. Deze voorsproei reiniger kan ook gebruikt worden om extra vuile velgen en hardnekkig vuil voor te bewerken.

Onder Wassen

Onder WassenDoor het wassen van de onderzijde verwijdert u vochthoudende en daardoor corrosiebevorderende vuilafzettingen op de onderzijde van uw auto. De juiste beslissing om de waarde van uw auto in stand te houden.

Voor Schuim

Voor SchuimActiefschuim lost hardnekkig vuil op, ook op moeilijk toegankelijke plaatsen, en bereidt de lak voor op een grondige verzorgende behandeling.

Dak Hogedruk

Dak HogedrukDit verwijdert op zachte en toch effectieve wijze het hardnekkige vuil en weekt het fijne vuil in, zodat het bij de volgende wasstap beter kan worden afgespoeld.

Velgen Reiniging

Velgen ReinigingHet velgensproeisysteem maakt met speciaal reinigingsmiddel het hardnekkige vuil los tijdens de voorwas.

Hogedruk Wassen

Hogedruk WassenHet nieuwe superzachte materiaal SofTecs® vangeschuimd polyethyleen verwijdert het vuil zachter dan elk ander materiaal. Samen met de hogedruk-voorwasbeurt worden ook bij lage druk de harde deeltjes van vuile voertuigen gespoeld.

Drogen

DrogenNa het wassen centrifugeren de dakborstels op dubbele snelheid het water uit de borstels. Daarna draaien ze langzaam verder en voorkomen zo dat er restwater uitdruppelt. Het contourvolgende drogen op basis van de tijdens het wassen opgeslagen gegevens zorgt voor een optimaal droogresultaat

Hotwax

HotwaxDe hete wax zorgt voor een intensieve lakbescherming

Hotwax Power+

Hotwax Power+Deze PREMIUM hete wax zorgt voor een intensieve en LANGDURIGE lakbescherming.