Auto WassenTopwash Autowascentrum Tonny Wessels biedt u alle faciliteiten om uw auto te wassen. Ons autowascentrum beschikt over de modernste rollover machines en wasboxen. Wij bieden daarom niet alleen voor uw auto, maar ook voor uw bestelauto, bestelbus (tot 2.90 m. hoog en 2.58 m. breed), caravans en motoren mogelijkheden om deze te wassen.

Met onze 3 automatische rollover machines, 4 overdekte wasboxen en 2 onverdekte wasplaatsen hoeft u nooit lang te wachten en krijgt u uw voertuig weer blinkend schoon. Uiteraard beschikken onze rollovermachines over voorsproeimogelijkheden, zodat zelfs het hardnekkigste vuil van uw voertuig wordt verwijderd.

Heeft u de buitenkant van uw auto schoon? Met de krachtige stofzuigers bij ons autowascentrum wordt ook de binnenkant van uw auto vuil en stofvrij.

Voor uw gemak kunt u op verschillende manieren afrekenen en zijn er diverse betaalsystemen. De nieuwste mogelijkheid is de qlim app, voor korting en gemak. Met behulp van de opwaardeerbare Chipkey of Waskaart kunt u altijd zonder kleingeld betalen. Afhankelijk van het opgewaardeerde bedrag ontvangt u daar bovenop ook nog eens een aantrekkelijke korting! Zie onderstaand overzicht.

Kortom, auto wassen? Snel naar Topwash Autowascentrum Tonny Wessels. Hier wordt uw auto of bus weer snel schoon!

Betaalmogelijkheid Mogelijk bij Kortingsmogelijkheid
muntgeld stofzuigers/wasboxen/voorreinigers/shop geen
papiergeld shop geen
PIN shop geen
Travis stofzuigers/wasboxen/voorreinigers/shop geen
chipkey wasboxen ja, 10% bij opwaarderen van € 50,- of meer
MTC/MKB/AVIA/Travelcard shop + tankstation, ook voor autowassen, mits geactiveerd op kaart 10%, bij besteding aan autowassen van € 50,- of meer
Topwash Cashcard rollovermachines 10% bij opwaarderen van € 50,- of meer